Bine ati venit la Inter Zoo ...

Puppy Dog / CPF - 10 kg

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Disponibilitate: IESIT DIN UZ.
Produsul este iesit din uz.

114,64 RON

Descriere scurtă

TROVET Puppy este palatabilă, uşor de digerat pentru căţei, este uşor de mâncat datorită mărimii bucăţilor.

Puppy Dog / CPF - 10 kg

More Views

Descriere produs

TROVET Puppy este palatabilă, uşor de digerat pentru căţei, este uşor de mâncat datorită mărimii bucăţilor. Este o mâncare uşor de digerat cu ingrediente cu o valoare biologic înaltă astfel încât căţeii nu dezvoltă un tract gastrointestinal încărcat în mod nejustificat. TROVET Puppy conţine toţi nutrienţii de care au nevoie câinii în creştere atât din rasele mici cât şi din rasele mari.

Tulburări scheletale
În timpul creşterii câinilor pot apărea variate defecte ale scheletului, acestea fiind rezultatul unei nutriţii dezechilibrate. Acestea sunt mult mai frecvente la câinii din rasele mari, cu creştere rapidă decât la câinii din rasele mici. Riscul apariţiei defectelor scheletale la căţeii în creştere poate fi redus mult dacă li se dă o hrană echilibrată corect. Factorii nutriţionali care pot juca un rol în acest sens sunt calciu şi nivelele energetice.
Nivel redus de calciu: Un aport excesiv de calciu (are ca rezultat o creştere a raportului calciu:energie în dietă) este cel mai important factor causal pentru OCD şi HD. Este esenţial să se restricţioneze cantitatea de calciu în dietă la tineret. Câinii în creştere nu sunt capabili să-şi regleze adecvat absorbţia calciului la nivel intestinal. Ei nu pot “refuza” excesul de calciu din dietă, aşa că cel mai mult este absorbit în corp.
Nivel redus de energie: prea multă energie în dietă poate duce la o creştere rapidă a scheletului. Dacă câinele primeşte prea multă energie în dietă aceasta poate duce la creşterea în greutate (supraponderalitate), ceea ce înseamnă o sarcină suplimentară pentru articulaţii. Acest lucru poate avea ca rezultat deformaţii la nivelul articulaţiei şoldului, manifestată ca HD (dysplasia of hip= displazie de şold).
TROVET Puppy este o hrană echilibrată pantru căţei ce conţine calciu 0,67 g/MJ. Datorită nivelului energetic şi conţinutului redus de calciu este eminamente potrivit pentru căţeii în creştere din rasele mari. Este important să se verifice aportul alimentar zilnic pentru a preveni supraponderabilitatea. Rasele mici de câini sunt mai puţin susceptibile de a dezvolta defecte scheletale cauzate de conţinutul mare sau redus de calciu din mânacare. Ei pot să primească diete cu nivele variate de calciu fără nicio problemă.

Lecitină
TROVET Puppy conţine un adaos de extra lecitină, substanţă ce se găseşte în mod natural în celule. Lecitina stimulează, printre altele, metabolismul şi transportul substanţelor grase în corp şi piele. Aceasta asigură câinilor o blană sănătoasă şi strălucitoare.

Ghid de uitlizare
TROVET Puppy poate fi administrat la căţei începând cu vârsta de trei săptămâni. Puteţi continua să administraţi TROVET Puppy până la vârsta de patru luni (rasele mari) şi până la opt luni (rasele mici şi medii). TROVET Puppy poate fi administrat ca atare, uscat, sau înmuiat. Trebuie asigurată apă proaspătă în permanenţă.

Căţele gestante şi în lactaţie
Cerinţele nutriţionale cresc brusc în timpul gestaţiei şi în special pentru căţelele în lactaţie. Valoarea lor poate creşte până la de patru ori necesarul de energie normal. TROVET Puppy îndeplineşte cerinţele căţelelor gestante sau în lacataţie şi poate fi administrat din a cincea săptămână de gestaţie până în momentul înţărcării. Cantitatea administrată în aceste perioade depinde de greutatea căţelei, numărul de căţei, stadiul gestaţiei sau lactaţiei.

Informaţii adiţionale

Cod Produs TX00234
Cod EAN N/A
Greutate (Kg) 10.0000
Producator Trovet
Prezentare N/A
Specie Caini
Rasa Oricare
Varsta Junior
Talie Câine Mare, Medie, Mica
Dieta Nu
Dieta Medicala N/A
Gama de hrană Super Premium
Consistenta hranei Uscata
Compozitie Întodeauna pentru TROVET Puppy sunt folosite cele mai bune ingrediente.
Aceasta garanteză calitatea şi acceptarea de către câine.
Fireşte, TROVET Puppy nu conţine arome chimice, agenţi de colorare sau substanţe aromatice.
Analiza medie Proteine 28%
Grăsimi 16%
Fibre 2,5%
Cenuşă 6%
Umiditate 9,5%
Calciu 1,05%
Sodiu 0,35%
Fosfor 0,85%
Vitamina A 15000 UI/Kg
Vitamina D3 1500 UI/Kg
Vitamina E 100 mg/Kg
Vitamina C 100 mg/Kg
Energie Metabolizabilă: 15,2 MJ/Kg
Carbohidraţi 39,5%
Lecitină 0,5%
Cupru 10 ppm

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.